Rólunk

IMG_7110

Rebeka & Kata

Ketten vagyunk, fiatalok és energikusak, Rebeka és Kata. A természet szeretete, az alkotási vágy és az esztétikus, kreatív dolgok iránti vonzalmunk közös szenvedélyünkké vált.

Korábban mindketten tevékenykedtünk rendezvényeken, foglalkoztunk egyedi dekoráció tervezéssel, aztán egymásra találtunk és többé nem volt kérdés számunkra, hogy együtt megyünk tovább. Megalapítottuk a dekoráció tervezéssel, – kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásunkat, a Naturanza Decor&more-t és azóta is szerencsésnek érezzük magunkat, hogy munkánk egyben a kedvenc hobbink is.

Filozófia

Alapgondolatunk, egy olyan dekorációs stílus kialakítása, mely a fenntarthatóság és természetesség jegyében készül és valósul meg. A tervezés és kivitelezés során kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikus megjelenés mellett a kreatív elemek használatára. Meggyőződésünk, hogy egy-egy különleges megoldás, érdekes ötlet igazán maradandó élményt nyújthat.

Napjainkban, az élet különböző területein egyre nagyobb teret hódító „slow-living” látásmód nagymértékben befolyásolta a mi elképzeléseinket is. Hisszük, hogy rohanó világunkban könnyedén csalhat mosolyt az arca, idézhet elő nosztalgikus emléket egy új funkcióhoz jutott elfeledett tárgy. Az élő virág könnyed frissessége megfűszerezve egy-egy antik tárgy különleges eleganciájával igazán egyedi hangulatot teremt, bármilyen alkalomról legyen szó.

Követve a legújabb trendeket, de nem megfeledkezve a klasszikus, örökérvényű stílus elemeiről, munkánk során igyekszünk harmóniát teremteni és igazán egyedülálló megjelenést biztosítani megrendelőink számára. Szívesen alkotunk bohó vagy rusztikus stílusban, kedveljük a letisztult, természetes jegyeket hozdozó irányzatokat, vannak klasszikusok amik számunkra sosem unalmasak…egyszóval törekszünk a diverzitásra.

Rólunk mondták

Médiamegjelenéseink

Útmutató a fenntartható álomesküvőhöz: hasznos tippek egy esküvőszervezőtől.

Naturanza Decor & More – Rendezvény és esküvői dekoráció a természetesség jegyében.

OHNODY - Szívemben őrzöm c. dalhoz készült videóklipphez készült dekoráció.

“A stílus változik,
a divat örök”

Coco Chanel

Naturanza decor & more © Minden jog fenntartva