Rólunk

Ketten vagyunk, fiatalok és energikusak, Rebeka és Kata. A természet szeretete, az alkotási vágy és az esztétikus, kreatív dolgok iránti vonzalmunk közös szenvedélyünkké vált.

Korábban mindketten tevékenykedtünk rendezvényeken, foglalkoztunk egyedi dekoráció tervezéssel, aztán egymásra találtunk és többé nem volt kérdés számunkra, hogy együtt megyünk tovább. 2020-ban megalapítottuk dekoráció tervezéssel, – kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásunkat, a Naturanza Decor&more-t és boldogok vagyunk, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatunk, amit igazán szeretünk.

Filozófiánk

Alapgondolatunk, egy olyan dekorációs stílus kialakítása, mely a fenntarthatóság és természetesség jegyében készül és valósul meg. A tervezés és kivitelezés során kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikus megjelenés mellett a kreatív elemek használatára. Meggyőződésünk, hogy egy-egy különleges megoldás, érdekes ötlet igazán maradandó élményt nyújthat.

Követve a legújabb trendeket, de nem megfeledkezve a klasszikus, örökérvényű stílus elemeiről, munkánk során igyekszünk harmóniát teremteni és igazán egyedülálló megjelenést biztosítani megrendelőink számára, legyen szó esküvői, - rendezvény dekorációról vagy egyedi megrendelésekről.

Szívesen alkotunk bohó vagy rusztikus stílusban, kedveljük a letisztult, természetes jegyeket hordozó irányzatokat, vannak klasszikusok amik számunkra sosem unalmasak…egyszóval törekszünk a diverzitásra.

Médiamegjelenéseink

Útmutató a fenntartható álomesküvőhöz: hasznos tippek egy esküvőszervezőtől.

Naturanza Decor & More – Rendezvény és esküvői dekoráció a természetesség jegyében.

OHNODY - Szívemben őrzöm c. dalhoz készült videóklipphez készült dekoráció.